Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110502TentfeestDe voorgaande jaren was de vrijdag voorafgaand aan Pasen de dag waarop de Toren en Avesteyn de handen ineensloegen voor een geweldig feest.
De datum waarop we nu gaan feesten is vrijdag 6 mei 2011!
Op het sportpark van Avesteyn staan dan ‘Jean D’arc & The Flames’, DJ Marijn Bongers & THE HOT STUDS! Kaarten te verkrijgen bij café de Toren, paperpoint Heeswijk-Dinther én de kantine van R.K.S.V. Avesteyn! VVK € 7,50  Kassa € 10,-

Doe je ogen dicht. Heel even maar. En luister...

BENG...! Je gaat terug in de tijd. Je voelt de jaren vijftig, zestig, zeventig. Ziet The Beatles staan, recht voor je op het podium. Zo dichtbij dat je ze bijna aan kunt raken. Je trilt. Ze lachen naar je. Je hoort mensen om je heen gillen. Hysterie. Daar komt Elvis. Grote zonnebril op. Hij zwaait. Burning love. Voel je het? The Kinks. You really got me. The Everley Brothers, The Monkees, The Stones. Die heerlijke Rock 'n Roll nummertjes, ze komen allemaal voorbij... in een flits.

Open je ogen. Je krijgt kippenvel. Want daar staan ze. Recht voor je. Op raakafstand. The Hot Studs, de reïncarnatie van al die grootheden die je net voorbij zag komen. Ze speelden op Paaspop, de Zwarte Cross, Festyland, het Høkersweekend, en tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten. Ze traden op als support-act van De Dijk, Rowwen Hèze, VanDikHout, Normaal, Jovink en de Voederbietels en BZB. En nu staan ze hier voor jou!

110502the_hot_studs_rgb_copyHou je ogen open. Stay tuned. Voel de adrenaline in je stromen. En blijven stromen. Pure passie. Je gaat los. Gegarandeerd. Life's great. Let's rock & roll. The Hot Studs are in town!

110502Jeanne_d_Arc__The_Flames_1990Naast de Hot Studs staat ‘Jean D’arc & The Flames’ op het programma.
Voor een ieder die vroeger een beetje heeft opgelet tijdens de geschiedenisles, is Jeanne d’Arc geen onbekende. Dus daar verspillen we verder dan ook geen woorden aan. Het repertoire van Jeanne d’Arc & The Flames bestaat voor 82,7% uit covers die doorgaans bekend in de oren klinken. Slechts een enkele verdwaalde cover wordt somtijds alleen door The Flames zelf herkend. Aan het rockgeluid dat Jeanne d’Arc de wereld instuurt, wordt telkens wat natriumsulfaat (Na2SO4) toegevoegd zodat het ontvlammingspunt wat lager ligt. Zodoende heeft elke decibel die ontsnapt een opzwepende uitwerking. Hoe-dan-ook, in no-time zet Jan Publiek zich in beweging. Kortom: Jeanne d’ Arc &The Flames is gewoon weer eens ouderwets vuurtje stoken.

Bovenstaande bio van bijna een kwart eeuw geleden, is nog steeds van toepassing. Na een sabbatical van meer dan twintig jaar zijn The Flames sinds kort weer bij elkaar in de originele bezetting.  Ook al zijn het inmiddels brave huisvaders geworden, het heilige vuur in de heren zal nimmer doven…….

Dan hebben we tussen de optredens van de bands door DJ Marijn Bongers.
Marijn weet als horeca kanjer als geen ander hoe in te spelen op het publiek dat aanwezig is.
Als DJ is hij onder andere actief bij Boogie Wonderland bij Lunenburg waar hij zijn eigen genre draait: Rock/Rock ’n Roll. Op vrijdag 6 mei zal hij divers draaien met voor ieder wat wil(d)s..