Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

KersouweOp zaterdag 28 mei maakt de Koninklijke Fanfare een muzikale reis door sprookjesland. De ambiance en omgeving van natuurtheater Kersouwe sluiten perfect aan op de sfeer en thematiek van dit concert. De Koninklijke Fanfare, opgericht in 1823, staat voor: muziek voor iedereen. Deze voorstelling is dan ook voor jong en oud.  

Magische verhalen, een boeiende verteller en een orkest. Voor het specifieke thema, dat enorm tot de verbeelding spreekt, wordt flink uitgepakt en alle denkbare creatieve mogelijkheden ingezet. Het fanfareorkest met 35 muzikanten wordt voor deze gelegenheid aangevuld met solisten, acteurs, en een dansgezelschap die samen de sprookjes tot leven brengen in de buitenlucht. Samen zorgen zijvoor een wonderlijk decor bij het vallen van de avond. Een magisch verlicht bos, een thematische feeërieke aankleding en speciale effecten gecombineerd met de romantiek van de sprookjeswereld. De Koninklijke Fanfare trekt alle registers open  voor de uitvoering van het sprookjesconcert.

Kortom een betoverend spektakel voor een heel breed publiek welke zowel kinderen als volwassenen en ouderen moet raken en onder zal dompelen in de dromerige, illusionaire sfeer. Zaterdag 28 mei, aanvang 20.30 uur, entree 10,- Kijk op www.kersouwe.nl voor het volledige programma en het bestellen van kaarten.