Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wanfm“De Waarheid” van Marco Borsato, “Ademnood” van Linda, Roos en Jessica maar ook “Koning Pinteman” van BZB of “Carolientje” van Willeke Alberti…Allemaal liedjes gezongen in onze moerstaal. En de 50-jarige popgeschiedenis heeft inmiddels een groot aantal Nederlandstalige successen voortgebracht. Op zaterdag 18 juni passeren een groot aantal Nederlandstalige platen de revue op de lokale radiozender WanFM. U bepaalt de volgorde en welke plaat het populairst is. Daarnaast maakt u kans op een 82 cm LCD TV!

 

Het is voor het derde achtereenvolgende jaar dat WanFM dit radio-evenement vol nationale trots in de ether straalt. Het spontane idee van programmamakers John van der Donk en Michel van Zuijlen om een dag lang Nederlandstalige muziek te draaien nam 2 jaar geleden een geweldige vlucht toen de luisteraars werden gevraagd mee te helpen bij de samenstelling van de Top 100. De uitzending voorgaande jaren leverde veel positieve reacties op.

Voor het stemmen op de Nederlandstalige hitlijst vraagt WanFM € 5,00. 50% van de opbrengst schenkt WanFM aan een goed doel. De keuze is gevallen op de Wereldwinkels in Bernheze. Breng 18 juni een bezoek aan de studio van WanFM. De vrijwilligers van de Wereldwinkel serveren u dan gratis een kopje “eerlijke” koffie of thee! Dit aspect maakt van de Nederlandstalige Top 100 tot een waar Bernhezer evenement. Meedoen aan de Bernhezer Nederlandstalige Top 100 kan digitaal door op bijgevoegde link naar www.wansite.nl te klikken. Deelnemers die dé nummer 1 van de top 100 ook bovenaan hun lijstje hebben staan maken kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een  82cm LCD TV, beschikbaar gesteld door Strijbosch uit Nistelrode.

Sluitingsdatum is 14 juni.

Meer info over de Bernhezer Top 100 is te vinden op: www.wansite.nl of www. heeswijkdinther.wereldwinkels.