Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Jeanne_d_Arc__The_Flames_1990Vrijdag 17 juni: Boogie Nights 
Zaterdag 18 juni: The Wembleys
Zondag 19 juni:  Jeanne d'Arc & the Flames + the Pizza Quick Band
Vrijdag 17 juni in De Zwaan is er een nieuwe editie van Boogie Nights in De Zwaan.Boogie Nights brengt je terug naar de jaren 70 en 80, waarbij er speciale aandacht besteed wordt aan de echte ‘Boogie-tradities’. Hans Achterberg is deze avond de DJ en hij heeft zijn platenkoffers vol met de klassiekers, dus vergeet je dansschoenen niet. Er zal voor ieder wat wils zijn en herinneringen uit de ‘goeie oude tijd’ zullen boven komen.
Zaal open 20:30 uur, vrij entree 

Op zaterdag 18 juni komen ipv. het door ziekte gevelde ‘Going Underground’ The Wembleys in De Zwaan. Drie vrouwen en een man sterk, dat zijn the Wembleys uit Twente, die voorheen bekend waren onder de naam Shitt Happens. Deze band is niet vies van een avond lekker rocken. Op de setlijst staan covers van o.a. Madonna, the Cult, de Stones en CCR. Met veel enthousiasme wordt het publiek meegenomen door de rock-geschiedenis van de vorige eeuw. Het podium wordt beklommen door Anouk, Tessa, Susan en Jeroen. Let there be rockjes!!

Zaal open 21:00 uur, vrij entree 

Op zondag 19 juni spelen er 2 oude bekenden in De Zwaan die terugkeren van jarenlange rustpauzes: De Pizza Quick Band en Jeanne d’Arc & the Flames. Na een sabbatical van meer dan 20 jaar zijn de Flames sinds kort weer bij elkaar in de originele bezetting. Ook al zijn het ondertussen brave huisvaders geworden, het heilige vuur in de heren zal nimmer doven. Jeanne d’Arc & the Flames is gewoon weer eens ouderwets vuurtje stoken!
De Pizza Quick Band is ook weer ‘on tour’ met een zeer breed repertoire, dat reikt van de roerige jaren 60 tot en met de laatste hits van nu. De songs worden op unieke wijze vertolkt: Feest met de hoofdletter F. Het dak eraf, de verf van de kozijnen en de ramen uit de sponningen. Een feest van herkenning.

Zaal open 18:00 uur, vrij entree
info 0413-291575 www.dezwaanlive.nl