Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

De_Toren_programma_kermis_2011Oliebollen, suikerspinnen en attracties... De kermis staat weer voor de deur! Dat betekent dat er weer volop gefeest gaat worden bij de Toren van vrijdag 17 juni t/m dinsdag 21 juni 2011! Met dit volle, gezellige programma gaat dat zeker lukken. Ook is er op zondagmiddag dit jaar wederom een gezellig muzikaal dorpsprogramma tijdens de braderie, op het terras naast de kermis!

Vrijdag 17 juni 2011: Bekendmaking winnaars BATTLE IN THE PUB
Drie vriendengroepen gingen ook dit jaar weer de strijd aan met elkaar door het organiseren van een uniek themafeest. Dit jaar waren de thema's weer van hoog niveau, 'Koppig in Glamour', 'Piratenfeest' en 'Tijdmachine' waren ieder super gezellige feesten! Samen met DJ Gilbert gaan we deze vrijdag een kermisstart maken met natuurlijk de vriendengroepen die mee hebben gedaan.. Wie gaat er aan de haal met de bbq-cheque?!

Zaterdag 18 juni 2011: HERRIE DAVIDSON BAND & Coverband MMOOZZ!
MmoozzMmoozZ is als coverband al enige tijd geen onbekende meer in Heeswijk-Dinther. Bij de Toren zijn het graag geziene artiesten en ook daarbuiten knallen ze on stage! Velen kennen ze nog van de feestelijkheden tijdens Molenpop, maar ook stonden ze nog in Heeswijk-Dinther tijdens carnaval 2011 bij de Toren. MmoozZ speelt de nieuwste top 40 hits, pop & rock, Nederlandstalig, soul, golden oldies en zelfs dance. Voor ieder wat wils dus, dat wordt weer met de voetjes van de vloer... Naast MmoozZ speelt ons eigen hadeejse Herrie Davidson Band deze avond in de kleine zaal met het café daarbij. De HDB gaat weer ouderwets rocken zoals iedereen in Hadeej van ze gewend is!

Zondag 19 juni 2010: DJ CARL, ANNE & RIVERSIDE!!
Een prachtige programmering voor deze kermiszondag. Tijdens de braderie zal er op het terras van de Toren & Dinthers Eethuis op Plein 1969 genoeg te beleven zijn. DJ Carl V. zal vanaf 15.00 uur de kermis doen opleven! De gezelligste platen komen voorbij zoals we dat als geen ander aan hem kunnen toevertrouwen. Naast DJ Carl V hebben we een gastoptreden van Anne! Anne is de ex- Big Nick zangeres en gaat dit maal voor ons solo een groot aantal covers zingen die iedereen bekend in de oren zullen klinken. Op zondagmiddag aan muziek dus geen tekort bij de kermis met het Dinthers Eethuis & de Toren! Zondagavond verhuizen we van Plein 1969 naar de grote zaal van de Toren. Feest, genot, beleving, gekheid en gezelligheid.. oftewel: Riverside! Iedere keer weer staat de band Riverside op het podium met het idee om er een GROOT feest van te maken. Als je van feesten houdt, kom dan deze zondag naar het optreden van Riverside in De Toren!

Maandag 20 juni 2011: HILLSTREET!
Wie denkt dat er op maandagavond niet meer gefeest wordt met de kermis heeft het gigantisch mis. Hillstreet heeft een zeer uitgebreid en diverse repertoire, van de gouwe ouwe hits tot de allernieuwste songs uit de charts. Van het Hollandse lied, mooie ballads, dance-classics tot het stevigere werk. Ze sluiten met gemak aan voor jullie als publiek tijdens de kermis!

Dinsdag 21 juni 2011: Fruitige borrels tijdens De Kuyper avond!
Op deze kermisdinsdag hebben we een fruitige/zoete afsluiter voor iedereen die van een borreltje houdt. Deze borrelavond van de Kuyper zal plaatsvinden in het café waar we met z'n allen nog één laatste maal gaan knallen als afsluiter van kermis 2011!!!