Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Kersouwe_sing_alongOp vrijdag 1 juli zijn er voor de 4e keer in successie honderden stemmen te horen in natuurtheater De Kersouwe. Onder leiding van Henny van Houtum en Max van den Berg uit Vorstenbosch zorgen vier koren, samen met de band Qué Pasa voor een uniek geluid. ‘Sing along met Qué Pasa’ is een gegarandeerd feest voor alle deelnemers en natuurlijk het publiek! Vrijdag 1 juli, aanvang 21.00 uur, entree € 7,50.
 

Honderden stemmen

De organisatie is in handen van popkoor Enjoy uit Vorstenbosch. De koren die deelnemen aan het muziekspektakel zijn onder andere, Voyss uit Erp en Transparant uit Schijndel. Elk koor zal een drietal nummers zingen uit hun eigen repertoire. Als afsluiting zullen de koren samen voor een vol podium zorgen in het grote theater en samen één nummer zingen. De honderden stemmen zullen net als bij de voorgaande edities ongetwijfeld weer voor kippenvel én feest gaan zorgen. Alle teksten van de nummers die deze avond worden voorgeschoteld worden zichtbaar gemaakt zodat iedereen kan meezingen.

 Een gegarandeerd feest

 Bijzonder is de bijdrage van Qué Pasa, een top-100 band uit de regio Uden-Veghel-Gemert die bestaat uit een zanger, twee zangeressen, gitaar, bas, drums, toetsen en een unieke blazersgroep van maar liefst 7 personen. Verfrissend, verkwikkend, eigenzinnig, strak, swingend, scherp en spectaculair. Samen met de koren een avond vol bekende en zeer dansbare nummers met een vette blazerssound. De avond bestaat uit 4 sets van 10 nummers. Iedere set wordt begonnen door een koor en zij zullen 3 nummers uit hun repertoire zingen. Daarna speelt Que Pasa 7 nummers. ‘Sing along met Qué Pasa’ is een gegarandeerd feest voor alle deelnemers en natuurlijk het publiek! Vrijdag 1 juli, aanvang 21.00 uur, entree € 7,50.

 Kijk op www.kersouwe.nl  voor het volledige programma en het bestellen van kaarten.