Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

20110707233057NewsItemImageFront16174Vrijdagavond 15 juli geeft de populaire popgroep Tilt een jubileumconcert ter gelegenheid van haar 31 jarig bestaan als coverband. Speciaal voor deze gelegenheid komen een aantal bekende Nederlandse artiesten een gast-optreden verzorgen samen met de band. Daaronder onder andere Frans Duijts en Vinnzent.  Het jubileumconcert is in een feestpaviljoen welke staat opgesteld op het evenemententerrein aan de AA-Kantstraat in Heeswijk-Dinther. Het feestpaviljoen gaat om 21.00 uur open en de band zal om 21.30 uur starten met haar jubileumoptreden. Kaarten voor het optreden zijn dagelijks verkrijgbaar bij De Toren in Heeswijk-Dinther.

Drummer en ook wel zanger Conny Bens is van mening dat dit toch wel een zeer speciaal optreden is. “Kijk wij komen maar gewoon uit kleine Brabantse dorpjes maar wij waren afgelopen jaar wel dé band die de muziek verzorgde op de bruiloft van Wesley Snijder en Yolanthe Cabauw van Catsbergen in Italië. Dat is toch best wel stoer”, aldus een enthousiaste Bens. “Toen we met z’n allen in het vliegtuig zaten naar Italie was ik wel trots op ons bandje, maar eigenlijk was dat reizen precies hetzelfde als afreizen naar de kermis in Sint Oedenrode. Het enige verschil was dat we nu koffie aangeboden kregen en wij anders meestal onderweg bij een tankstation koffie moeten kopen”.

Frans Duijts zal op het concert een optreden gaan verzorgen met de band. Alle leden van Tilt maken ook deel uit van de Frans Duijts Band. Daarmee treden ze heel vaak op door het hele land. “Het begeleiden van artiesten is voor ons een ontzettend leuk avontuur, iedere keer weer”, aldus gitarist Michiel van den Boer.

“We begeleiden heel veel artiesten tijdens hun optredens in het land. De meest unieke optredens zijn die altijd bij Edwin Evers op Radio 538. Dan moeten we ’s morgens voor dag en dauw ons bed uit en staan we soms om 7 uur ’s morgens al een feestje te bouwen in de studio. Raar als je dan bedenkt dan honderdduizenden net wakker geworden Nederlanders dan al naar jou zitten te luisteren..”.



Categorie Evenementen