Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110718bzbfotoEntertainment kameleon BZB is op zaterdag 23 juli te gast in de Kersouwe met ’n speciaal voor het natuurtheater gepre-pareerde show. Evenals tijdens de unplugged tour van de band, zal pianist/zanger Clemens van de Ven de BZB gelederen komen versterken deze avond; en wie weet welke andere verrassende gasten er nog meer zijn?!
Support act is in ieder geval: Narrow Escape. 23 juli, 21.00 uur, entree 15,-

Er is een flink aantal tracks van de jongste cd “Volgens Bartjens” bewerkt voor dit semi-akoestische optreden. Verrassende versies van deze nummers en van bekende BZB klassiekers worden verpakt in een aanstekelijke show, waarbij maar weinig muziekstijlen gespaard zullen blijven.

Waar de band ook opduikt, of het nu Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross, Parkpop was; BZB kwam, zag en overwon! Moeiteloos past deze veelzijdige band zich telkens aan in de entourage waar men staat. Met de titel “Los in ’t Bos!” is de toon voor deze zwoele zomeravond in de Kersouwe reeds gezet.  

 De aftrap van de avond wordt verzorgd door de vroegere band van Clemens van de Ven. Speciaal voor deze gelegenheid komt de eind jaren ’80 legendarische Narrow Escape bij elkaar voor ‘n heus revival. Met verder Niels van Hoorn op sax en dubbele saxen, slaat Carl van Hal vanachter zijn drums alles swingend en stuwend aan elkaar!

Kortom, ‘n avond met ’n dubbel hoofdprogramma: komt dat zien, komt dat horen!

Kijk op www.kersouwe.nl  voor het volledige programma en het bestellen van kaarten.