Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110826-jvdb-huldiging_01Gistermiddag werd Twan Smits, trombonist van harmonie Sint Servaes, gehuldigd vanwege zijn 25-jarig muziekjubileum. Tijdens de receptie bij gelegenheid van zijn huwelijk met Miranda Luiten, waar de harmonie een serenade kwam brengen, verraste voorzitter Lambert van der Ven de jubilaris met deze welverdiende onderscheiding. Zo werd de feestvreugde bij de familie Smits onverwacht met een extra feestelijk tintje vergroot.

Twan is bij menigeen bekend vanwege zijn bedrijf Smits Groenwerken. Maar bij de meesten is hij bekend als muzikant pur-sang. Als telg uit de muzikale familie Smits is Twan in 1985 bij de harmonie gekomen, nadat hij de opleiding met succes had afgerond. Vorig jaar was Twan 25 jaar actief bij onze harmonie, maar door een muzikale time-out werd het jubileum uitgesteld. Nu het dit weekend feest was bij de familie Smits, was het een mooie gelegenheid om dit jubileum aandacht te geven.

Naast het lidmaatschap van de harmonie is Twan actief bij diverse andere dweilorkestjes en blaaskapellen. De laatste jaren is hij vooral actief bij de Bokkebloazers en de Raddraaiers.