Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110918_90sWOWflyerOp 23 september a.s. is het zover, dan zetten de Dj’s van 90s WOW Café zaal Jan van Erp op zijn kop. Van 21.00 uur tot 2.00 uur staat de avond in het teken van de grootste hits, videoclips en onvergetelijke beelden uit de jaren ’90. Ouden tijden herleven in Café zaal Jan van Erp, te Heeswijk, Op 23 september a.s. staat de succesvolle formule 90s WOW op het programma. Het DJ team van 90s WOW, bekend van onder andere The Retro Show, staat garant voor een feestelijke avond vol gekkigheid en gezelligheid. 3 getalenteerde Dj’s opgegroeid met Telekids, Game boys, Nikes en Flippo’s kunnen de vele verschillende muziekstijlen uit de jaren 90 dromen. Zij nemen het publiek mee naar hun te gekke jeugdjaren en verrassen deze avond met de grootste hits van de Vengaboys, Captain Jack, 2 Unlimited, de Spice Girls en al die andere vette hits uit de jaren ‘90 De VJ zorgt ervoor dat het feest wordt voorzien van de gekste gebeurtenissen, videoclips en reclame spotjes.
Alle onvergetelijke momenten uit bekende films en tv-series komen voorbij, momenten waarop je gered wilde worden door Baywatch, je lekker met de familie naar de Mini Playbackshow van Henny Huisman keek of je die bekende scene uit Flodder steeds terugspoelde.
Verlang jij ook zo terug naar die tijd dat de posters van Leonardo DiCaprio en de Spice Girls boven je bed hingen of je dagelijks Duck Hunt speelde? Kom dan 23 september naar Cafe Zaal Jan van Erp.
Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,00 en aan de deur €6,50.
Voor meer informatie of boekingen ga dan naar  www.retroincluded.nl  .