Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Jan_van_Erp_logoZaterdag 22 oktober luiden wij de herfstvakantie op een zeer orginele wijze in bij Café zaal Jan van Erp met een heus oktoberfest, dat wordt georganiseerd door een 3 tal vaste klanten van ons café.

De grote zaal van Jan van Erp zal totaal omgebouwd worden in een duitse Bierstube geheel omkleed met een bos van dennenbomen, skigondel en lange tafels met banken. De bediening zal geschieden in originele bierfestkledij met alle toeters en bellen erop en eraan. Naast de orginele bierpullen met bier, moezel of andere drank  zullen er ook de originele  braadwursten verkrijgbaar zijn. DJ Dennis zal zorg dragen voor de meest hilarische muziek, zowel duitstalig, apreskimuziek als mede de hedendaagse populaire hits zullen de revue passeren, dit alles vanuit zijn eigen apreskibierstube. Gezelligheid gegarandeerd en de voetjes van de vloer of meedeinen op de banken.

Als extra activiteit is er in de zaal een plaats ingericht voor rodeostier Bertus waarop zal worden gestreden om de rodeorijder van Jan van Erp.  Voor deelname kan men zich de gehele avond opgeven. Naast deze eretitel met hoofdprijs zullen er nog vele andere orginele prijzen te winnen zijn.

Een echte dresscode hebben we niet maar voor de meest origineel  geklede persoon en/of groep hebben we natuurlijk ook mooie prijzen.

Dus Zaterdag 22 oktober knallen we de herfstvakantie in met het oktoberfest  bij Café zaal Jan van Erp aanvang 21.00 uur kaarten nu  verkrijgbaar  aan de bar, entreeprijs € 5,00 incl. een pul bier. Koop u kaarten op tijd want vol is vol.