Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

111212Forza_VocaleHet gemengd koor Forza Vocale geeft 18 december twee concerten in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk onder begeleiding van dirigent Mathieu van der Burch en op de piano begeleid door Margret Bekkers. Het koor is opgericht in september 1993. Uitgangspunt was het zo goed mogelijk uitvoeren van een zo breed mogelijk repertoire van lichte tot licht

klassieke stukken. Daarnaast is de wekelijkse repetitie op woensdagavond naast het instuderen van liederen ook een gezellig sociaal samenzijn waar lief en leed wordt gedeeld .

Na respectievelijk Bert Becht en Stef Fennis als dirigent zwaait nu Mathieu van der Burgh de scepter (het stokje) over Forza Vocale. Uiteraard treedt het koor diverse malen per jaar op in instellingen en op evenementen en organiseert het uitwisselingsconcerten met andere koren.

Wilt u ook eens de sfeer proeven op een repetitie dan bent u welkom op een woensdagavond vanaf 19.30 uur in het Sportcafé “De Run” aan de Runweg te Berlicum. Of klik eens op de website van www.ForzaVocale.nl.

 Locatie: Wapenzaal van Kasteel Heeswijk

Twee concerten van 30 minuten.

Start: 14.15 en 15.15 uur.

Entree: € 3,00 (gratis op vertoon van toegangskaart kasteelmuseum)

Kijk op www.kasteelheeswijk.nl voor meer informatie.