Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120107Bands_in_BattleGrootse talentenjacht in de regio bij Cafe zaal Jan van Erp. Schrijf je nu nog in .Wil jij met je band € 500,= winnen cash of twee dagen gebruik maken van een opnamestudio?
Geef je dan nu op voor Bands in Battle 2012.

Café zaal Jan van Erp organiseert een heuse battle voor regionale coverband’s met of zonder eigen werk. Deze zullen plaats vinden op de volgende data, 15, 22 en 29 januari

De organisatie stelt zich ten doel, om amateur bands kennis te laten maken met een breder publiek, ter ontwikkeling van hun muzikale activiteiten. Een groot aantal bands hebben zich reeds al ingeschreven, maar we zijn nog op zoek naar nog meer bands en misschien is dit jou kans om bekender te worden in de regio en bij een breder publiek. Tevens kunnen bands, hun talenten meten met andere soort gelijke bands uit onze regio.

In zijn 2 of 3 voorrondes (afhankelijk van  aanmeldingen bands) met maximaal 6 bands per voorronde. In iedere voorronde speelt elke band, 1 set van maximaal een half uur. Aanvangstijd van de voorrondes zullen telkens zijn van 15.00 uur. Per voorronde gaan de beste 2 bands door naar de finale ronde.

Er is een heuse vakjury die o.a. bestaat uit Katja Brooijmans, afgestudeerd aan het conservatorium  richting zang pedagogie,  Peer de Vreede, bassist en die jaren lang in het professionele circuit  heeft gespeeld, nu nog te horen is in De Herrie Davidson Band, Mano van Venrooy regisseur bij tal van producties zowel muzikaal als toneelmatig en als laatste Teun van Zoggel wiens drumkwaliteiten en ervaring inmiddels boekdelen spreken. Dus een jury die weet waarover ze praten en dus vakkundig genoeg is om een goed oordeel kunnen geven, ieders op zijn of haar eigen vakgebied.

De vakjury beoordeelt de deelnemende bands op de volgende punten;
Muzikaliteit – Vocaal
Instrumentaal
Performance- Uitstraling
Interactie met publiek
Originaliteit- Zowel in cover als in eigen werk

Daarnaast is het ook nog mogelijk dat het publiek mee kan stemmen via een speciale sms dienst zodat niet alleen de punten van de jury mee tellen maar ook van het aanwezig publiek. Het sms nr. en meer info hierover wordt op de speelmiddag dagen pas bekend gemaakt. Dus breng ook je eigen fans mee zodat die op je kunnen stemmen en mee kunnen genieten van deze muzikale battle.

De presentatie van deze Band in Battle 2012 is in handen van George Blanken, zelf volop bezig in het muzikale circuit en die graag deze beginnende amateurbands bij een breder publiek bekendheid wil geven.

De organisatie verzorgt de complete techniek. Er zal een complete backline aanwezig zijn, incl. drums en stage belichting. Een professioneel uitstraling dus, een naar de “Voice” ogende uitstraling.

Voor inschrijvingen ga naar www.bandsinbattle.nl of www.cafezaaljanvanerp.nl en schrijf je meteen in. Er is nog plaats voor enkele bands.