Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110213-tonlunvoorspeelmiddag_01Zondag 29 januari organiseert Harmonie St. Servaes haar jaarlijkse voorspeelmiddag. Tijdens deze middag kunnen de leden van de vereniging, door middel van een optreden,  laten zien wat ze kunnen. Vooral de jeugd in opleiding laat horen hoe goed ze het afgelopen jaar vooruit zijn gegaan. Het wordt een gevarieerd programma van slagwerk, klassiek tot moderne muziek en een grote diversiteit aan instrumenten.
 
Opstap- en opleidingsorkest en c-selectie.
De harmonie heeft ook een opstaporkest en een opleidingsorkest. Beiden staan onder leiding van Arian Deckers. Deze orkesten zullen ook een optreden geven tijdens de voorspeelmiddag.
De c-selectie van het slagwerk zal dit jaar ook een optreden verzorgen aan het eind van de middag.
 
Locatie en tijd.
Dit jaar vindt de voorspeelmiddag plaats op zondag 29 januari, van 13.30 tot 17.30 uur in het Cultureel Centrum Serveas in Dinther. De harmonie nodigt iedereen van harte uit om naar het gevarieerde programma te komen luisteren.

Meer Informatie
Is een muziekopleiding bij St.Servaes iets voor jou?
Meer informatie over de vereniging is te vinden op onze website: www.st-servaes.nl. Naast informatie over de vereniging vindt u hier ook nieuwsbrieven, foto’s en filmpjes van verschillende activiteiten, waaronder de voorspeelmiddag.