Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120301_Willy_van_LangenTijdens haar jaarlijkse algemene vergadering heeft harmonie Sint Servaes gisteravond 'de Pluim' voor 2011 toegekend aan Willy van Langen. Willy ontvangt deze belangrijke onderscheiding voor zijn vele verdiensten voor de Dintherse vereniging. Enigszins geëmotioneerd nam de bescheiden verenigingsman de waardering uit handen van voorzitter Lambert van der Ven in ontvangst.

De Pluim van harmonie Sint Servaes wordt jaarlijks uitgereikt in de Algemene Ledenvergadering. Leden kunnen andere verenigingsleden nomineren, waarna het bestuur een besluit neemt over de toekenning van de onderscheiding, die verwijst naar de pluim die ook op de hoofddeksels van de slagwerkers is te bewonderen.

Willy was door diverse leden genomineerd voor zijn tomeloze inzet op diverse terreinen. Zo is hij naast zijn muzikale inzet en betrokkenheid, actief in de instrumenten- en de oud-ijzercommissie. Elke donderdag is Willy met een vast groepje collega's op pad om op afroep oud-ijzer op te halen. Daarnaast besteedt Willy veel tijd aan het doen van kleine reparaties aan instrumenten. Daarbij cijfert hij zichzelf regelmatig weg, om anderen het speelplezier te vergroten.

Daarnaast is Willy een trouw verenigingsmens. Bij serenades en repetities is Willy altijd aanwezig. Eerder tijdens de avond kreeg Willy nog de waardering van de vergadering voor 100% aanwezigheid bij de repetities in het afgelopen jaar!
Kortom diverse leden hadden in hun voordracht mooie woorden voor deze prachtige harmonieman! Willy, ook langs deze weg proficiat. We zijn blij dat jij in onze vereniging bent! Geniet van deze mooie waardering van je collega-muzikanten!