Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

detorenNiet 21 juni maar 12 mei begint de zomer al! Althans, in de Toren dan. De eerste editie van Summers Callin staat al een tijdje op de agenda. De samenwerking tussen de Toren en Memories Events belooft weer een goed georganiseerd evenement neer te zetten.
Voor de eerste editie is er niemand minder dan top DJ Sandro Silva op het programma gezet. Deze 20 jarige DJ is een groot talent op nationaal maar ook internationaal niveau. Iedereen kent hem wel van het nummer ‘Epic’, die hij in samenwerking met Quintino heeft geproduceerd. Voor dit nummer hebben zij in korte tijd een Gouden Plaat mogen ontvangen en nu zelfs Platina.

Naast Sandro Silva komt ook Yellow Claw langs in HaDee. Hij is het meest bekend door eigen hit “Allermooiste Feestje” en daarnaast van zijn vele remixen, zoals Ai Se Eu Tu Pego.

Dit evenement mag extra in het licht worden gezet omdat Memories Events het voor elkaar heeft gekregen een TOP DJ binnen te halen, met daarnaast weer vele andere goede (lokale) DJ’s. En dat allemaal in het kleine HaDee. Je hoeft het dorp niet meer uit voor een goed feestje!

12 mei: De Toren, entree € 10,- (aan de deur €15,-).  BE THERE!