Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120507BZBOp zaterdag 16 juni zal tijdens een avondvullend programma het nieuwste CD album van BZB getiteld ‘7’ in Natuurtheater De Kersouwe te Heeswijk-Dinther gepresenteerd gaan worden.
Om 20.00 uur start de avond in het kleine theater met het CoffeeConcert door Clemens van de Ven en The Heinoos. Clemens van de Ven is een rasmuzikant die de hele wereld al heeft gezien en in Nederland o.a. heeft opgetreden tijdens Oerol en het North Sea Jazz Festival. The Heinoos staan bekend om hun sfeervolle golden-oldies met een flink ‘Oh-ja’ gehalte!

Aansluitend begint om 21.15 uur in het grote theater JAH6. Een band die het levenslied laat samensmelten met een reggaebeat. Dat dit een gouden formule blijkt te zijn kun je wel opmaken uit de vele succesvolle optredens tijdens o.a. Noorderslag, Paaspop en FestyLand.

Na een uurtje nederreggae gaat Heavy Hoempa een show geven op de binnenplaats. zeven blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Massive Brass Rock met een dikke ‘over the top’ knipoog. Vorig jaar nog in de Kersouwe als support act voor Candy Dulfer, waar ze heel veel indruk op het publiek wisten te maken.

Om 22.30 uur is het dan eindelijk zover. De heren van BZB zullen de bühne van het grote theater bestijgen. Samen met enkele Special Guests is er hard gewerkt aan een nieuwe show. En dan wordt uiteraard ook de jongste telg van BZB gepresenteerd: het nieuwe album met als roepnaam ‘7’. Wij kunnen u alvast verklappen dat de nieuwe CD van BZB geïnspireerd is op de Ierse Folk invloeden. Kortom, dat belooft veel muzikaal spektakel!

Na het optreden van BZB gaat het programma weer verder op de binnenplaats met een Irish CoffeeConcert van de Folkaholics en een signeersessie van de BZB-heren zelf. Folkaholics brengen een combinatie van traditionele Irish Folk en eigentijdse Ierse pubmuziek. Tot slot zal DJ Gusztav de afterparty verzorgen met zijn aanstekelijke Balkan Beats.

Kaarten voor deze CD Albumpresentatie zijn vanaf 7 mei te koop via VVV Heeswijk-Dinther, Uitpunt Veghel en www.kersouwe.nl en kosten € 18,50.