Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bibliotheek maaslandHet internet op Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via Internet. De cursus in de bibliotheek, Klik & Tik: Het internet op helpt u beter gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden.

De cursus bevat zes onderwerpen: Het internet op, websites bekijken, zoeken met een zoekmachine, invullen van een online-formulier, e-mailen en downloaden. Doelgroep De cursus richt zich op mensen met weinig computerervaring en volwassenen die moeite hebben hun weg te vinden op het internet.

Waar en Wanneer In bibliotheek Heesch vindt de cursus plaats op donderdag van 13.00 – 14.30 uur. Bij voldoende aanmeldingen start er ook een cursus in bibliotheek Heeswijk-Dinther op donderdagmiddag en in bibliotheek Nistelrode op dinsdagmiddag. Deelname aan de cursus is gratis. Bij afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat u hebt deelgenomen.

Wat kost het? De cursus is gratis en kost alleen uw tijd en inzet. Voor vragen over de cursussen Klik & Tik in de bibliotheken of als u zich wilt aanmelden kunt zich melden bij de klantenservice balie in de bibliotheek of u kunt contact opnemen met Yvonne de Groot, tel. 0412-611555 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..