Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

gemeentelogo.jpgKent u iemand die zich in het afgelopen jaar op een bijzondere wijze heeft ingezet voor onze gemeente? Draag deze dan voor als ‘Beste Bernhezer 2008’. Deze persoon moet zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor Bernheze. Wij bedoelen hiermee activiteiten waarbij Bernheze op de kaart is gezet of die een uitstraling hebben naar de hele gemeente.
De Beste Bernhezer 2007 was de heer H. van der Pas uit Heeswijk-Dinther, voorzitter van IVN Bernheze. Deze onderscheiding kreeg hij als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn inzet voor IVN Bernheze en de natuur van Bernheze in zijn algemeenheid.

Iedere inwoner kan iemand voordragen. Er moet wel een uitgebreide en duidelijke motivering worden bijgevoegd. Hij of zij moet een inwoner zijn van de gemeente Bernheze. Tot nu toe waren alle ‘Beste Bernhezers’ mannen. Er zijn beslist ook vrouwen die de titel ‘Beste Bernhezer’ verdienen. Misschien kunt u hier eens speciaal op letten en wij vragen u dan ook om eens goed rond te kijken in uw omgeving of u iemand kent die hiervoor in aanmerking komt.
De nominaties worden niet bekendgemaakt, zodat iemand meerdere keren kan worden voorgedragen.

U kunt uw voordracht tot en met vrijdag 30 november 2008 schriftelijk en goed gemotiveerd indienen bij de burgemeester van Bernheze, de heer A.A.M.M. Heijmans, postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Op de envelop moet u ‘vertrouwelijk’ vermelden. U kunt uw voordracht ook via e-mail verzenden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. van Herpen, telefoon (0412) 45 91 91.