Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernheze.gifDe keuze voor het nieuwe tracé voor de ontsluiting van Heeswijk-Dinther zuid is nog niet tot in alle finesse vastgelegd.
Dat zei wethouder Frans van de Ven, maandagavond in de commissie Ruimtelijke Zaken in Bernheze. Tijdens de vergadering liet bewoner Harry Inia van de Laag Beugt in Heeswijk-Dinther weten dat hij niet blij is met het beoogde tracé dat door zijn achtertuin komt.

Inia was vooral ontstemd dat nog nooit iemand van de gemeente contact met hem had opgenomen om hem te informeren over het voorgestelde tracé. "Omdat het door mijn tuin lijkt te komen zou ik graag met iemand willen spreken voordat het onderwerp op 5 februari in de gemeenteraad komt." De commissieleden waren verbaasd dat er geen contact is geweest met Inia. Maar wethouder Van de Ven zegde maandagavond toe dat hij met Inia om de tafel gaat. De gemeente Bernheze houdt dinsdag 27 januari een informatieavond over de nieuwe weg tussen Heeswijk-Dinther zuid en de N279. Burgemeester Jos Heijmans en wethouder Van de Ven geven uitleg over de extra aansluiting van Heeswijk-Dinther op de doorgaande weg langs het kanaal.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur in cultureel centrum Servaes in Dinther.

bron: Brabants Dagblad.