Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

gemeentelogo.jpgWethouder Daandels, portefeuillehouder Economische Zaken, heeft op donderdag 25 maart jl. een aantal bedrijven in de bouwbranche bezocht. De bezoeken vormden onderdeel van een serie bedrijfsbezoeken binnen de gemeente.

De bedrijfsbezoeken zijn voortgekomen uit de wens van de gemeente om meer in contact te treden met het Bernhezer bedrijfsleven. In samenwerking met de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) is een programma samengesteld. De wethouder heeft een bezoek gebracht aan bouwbedrijf Gebroeders van Herpen in Heesch, Aannemersbedrijf Van de Beeten in Nistelrode, Metselbedrijf H.M.J. van Grinsven uit Loosbroek en Jacobs aannemersbedrijf uit Heeswijk-Dinther.

De gemeente kijkt terug op een geslaagde dag. Uit eerste hand heeft de gemeente een goed inzicht gekregen in de problemen, kansen en uitdagingen van het Bernhezer bedrijfsleven. Met alle ondernemers is uitgebreid gesproken. Ook wanneer men het niet eens was met de werkwijze van de gemeente, werd dit duidelijk aangegeven. We hebben als gemeente dan ook een goed inzicht gekregen in de problematiek van ondernemers in de bouwbranche. Punten van aandacht voor de gemeente zijn onder andere het aanbestedingsbeleid van de gemeente en de telefonische bereikbaarheid. Ook de recessie was onderwerp van gesprek.

De opmerkingen zijn genoteerd en worden gebruikt om de dienstverlening aan de ondernemers te verbeteren.