Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

optimisd.jpgDe meeste mensen die hun baan verliezen kunnen gelukkig na korte of langere tijd weer aan het werk. Maar als dit lang lijkt te duren en u heeft te weinig bestedingsruimte, dan kan dat grote gevolgen hebben. Als u te maken krijgt met betalingsachterstanden, dan kunt u deze financiële problemen eerst zelf proberen op te lossen. De website www.zelfjeschuldenregelen.nl van het Nibud is hierbij een handig hulpmiddel. U kunt een persoonlijk stappenplan maken, maar u kunt ook gebruik maken van het standaard stappenplan van deze site. Ook op www.blijfpositief.nl staan handige tips om uit het rood te blijven.

Voorkom schulden
Lukt het niet om uw geldzaken op orde te krijgen en krijgt u schulden, dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met de klantmanagers schuldhulpverlening van Optimisd, de Intergemeentelijke Sociale Dienst in Veghel. Zij zijn op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 10.00 uur, telefoon (0413) 75 03 90.
U kunt zich ook aanmelden voor een huisbezoek. U krijgt daarbij concrete tips en persoonlijk advies op het gebied van inkomsten en uitgaven, om schulden te voorkomen. Als u graag een huisbezoek wilt, bel dan met Optimisd of stuur een e mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..