Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

vivaanGraag willen wij iedereen uitnodigen om op donderdag 14 juli 2011 tussen 11.00 uur en 12.30 uur langs te komen bij de bibliotheek in Heeswijk-Dinther voor de inloop van het informatie- en adviespunt van het Vrijwilligerspunt Bernheze. Omdat het kantoor van het vrijwilligerspunt in Heesch ligt, zijn wij niet goed bereikbaar voor alle inwoners en organisaties uit Heeswijk-Dinther. Vandaar dat wij één keer per twee weken aanwezig zijn in de Bibliotheek in Heeswijk-Dinther, voor alle inwoners en organisaties van Heeswijk-Dinther.

Het vrijwilligerspunt Bernheze houdt zich bezig met:
• Het werven van vrijwilligers.
• Het ondersteunen van organisaties die met vrijwilligers werken.
• De promotie van het vrijwilligerswerk in de gemeente Bernheze.

Doel van het informatie- en adviespunt
Bij het informatie- en adviespunt, bent u van harte welkom om langs te komen en met ons kennis te maken.
U kunt bij ons onder andere terecht voor alle vragen over:
• Vrijwilligerswerk
• Vrijwilligersbeleid
• Verzekeringen
Ook als u nieuwe ideeën heeft, of als u wilt helpen om het Vrijwilligerspunt Bernheze verder te promoten, bent u van harte welkom.

Organisaties
Als er binnen uw organisatie behoefte is aan vrijwilligers, nodigen wij u uit bij het informatie- en adviespunt. Ook hebben wij een Doe het Zelf CD voor vrijwilligersorganisaties waar hulpprogramma's en formats opstaan die bruikbaar zijn voor uw organisatie. Bent u op zoek naar financiële steun voor projecten dan kunt u gebruik maken van onze FondsenDisk. De FondsenDisk 2011 biedt een compleet en toegankelijk overzicht van publieke vermogensfondsen in Nederland op het gebied van maatschappelijk werk, cultuur, volksgezondheid en charitas.

Nieuwsbrief
Onlangs is er een enquête ingevuld door veel organisaties uit de gemeente Bernheze. Uit deze enquête bleek dat er veel belangstelling was voor een nieuwsbrief. Begin juli zal het eerste exemplaar verschijnen.
Wilt u ons laten weten of u deze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Vakantie
Dit is het laatste Informatie- en adviespunt voor de vakantie. Het volgende Informatie- en adviespunt zal zijn op 1 september 2011. Wij zijn wegens vakantie gesloten van 25 juli tot en met 21 augustus (week 30 t/m 33).