Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

alpe dhuzes1Laverhof Cunera/De Bongerd organiseert een benefietdiner om geld op te halen voor Alpe d’HuZes. Ook u kunt aanschuiven op donderdag 21 maart 2013.

Steun voor initiatief
“Onze medewerkster Angelien Kerkhof is al geruime tijd ziek. Zij maakt met haar gezin een zware periode door in haar gevecht tegen kanker. Daarnaast zet zij zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Haar broer Arie van den Berg wil hier een bijdrage aan leveren door op 5 en 6 juni 2013 zes keer de Alpe d’Huez op te fietsen. Met het benefietdiner wil Laverhof Cunera/De Bongerd dit initiatief van harte ondersteunen”, aldus Tom Serier, teamleider facilitair bij Laverhof.

Het diner
Deelname aan het benefietdiner kost 49 euro. Er wordt een vier-gangen diner geserveerd inclusief consumpties, in de Aula van Cunera/De Bongerd. Het ingezamelde bedrag gaat volledig naar Alpe d’Huzes. Laverhof stelt alle faciliteiten gratis beschikbaar en medewerkers zetten zich deze avond volledig vrijwillig in. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor meer informatie over het benefietdiner kunt u dit mailadres gebruiken.

Er zijn 64 plaatsen beschikbaar. Bij voldoende belangstelling wordt op 22 maart een tweede benefietdiner georganiseerd.

Meer weten?
Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. In 2012 was dit ruim 32 miljoen euro.Op de website www.opgevenisgeenoptie.nl is alles te vinden over Alpe d’Huzes.