Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wildproeverij 2013_21_MediumOp 30 januari 2012 heeft Laverhof, in samenwerking met Wildbeheereenheid AA en Leijgraaf (WBE) uit Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Vorstenbosch een wildproeverij georganiseerd voor de bewoners van locatie Cunera/De Bongerd en de bewoners van de aanleunwoningen van het voormalige Ter Weer. De leden van de WBE hebben graag hun bijdrage geleverd om hiervoor wildsoorten zoals hazen, konijnen, fazanten, eenden en houtduiven ter beschikking te stellen.

Het keukenpersoneel van Laverhof had grote zorg besteed aan het klaarmaken van de heerlijke gerechten, zoals duivensoep, wildhaché met stamppot, wildragout en paté en ook de door de WBE beschikbaar gestelde rode wijn was heerlijk. Vrijwilligers van Laverhof locatie Cunera/De Bongerd zorgden voor de leuke en perfecte bediening.

Bewoners en omwonenden van Cunera/De Bongerd waren erg enthousiast over de middag.



 

Informatie over organisatie

Laverhof bestaat uit de locaties Cunera/De Bongerd in Heeswijk en Mgr. Bekkershuis en St. Barbara in Schijndel. Daarnaast biedt Laverhof behandeling, revalidatie en ondersteuning thuis.

Laverhof richt zich op de ondersteuning voor ouderen uit de regio’s Heeswijk en Schijndel en de zorg voor religieuzen, behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J. en de Zusters van Liefde van Schijndel.

www.laverhof.nl

Op deze website kan binnenkort meer informatie gevonden worden over Laverhof.