Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb vrijwilliger-wordenKorte omschrijving werkzaamheden:Samen met een vaste medewerker en onze bewoners van Laverhof, een warme maaltijd bereiden, tafel dekken, begeleiden bij het eten en opruimen.

Gevraagd wordt:
- Goed kunnen koken
- Geduldig zijn
- Kunnen omgaan met ouderen

Geboden wordt:
Een sociale omgeving waar het welbevinden van bewoners, medewerkers en vrijwilligers centraal staat. Daarnaast waardering in de vorm van een jaarlijkse bijeenkomst, aandacht op de dag van de zorg, themadagen en kerstgeschenk.

Werktijden:
- 2de Maandag van de maand
- 3de Donderdag van de maand

Organisatie:
Laverhof bestaat uit een verpleeghuis en een verzorgingshuis in Heeswijk. Daarnaast wordt in toenemende mate zorg buiten de instelling geboden. Laverhof richt zich in grote mate op de zorg voor ouderen uit de regio (Heeswijk, Dinther, Loosbroek, Vorstenbosch en omgeving) en de zorg voor religieuzen, hoofdzakelijk behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J.

Aannameprocedure:
Een kennismakingsgesprek, waarna een oriëntatiegesprek en een proefperiode.

Je kunt contact opnemen met Ank Meertens van het Vrijwilligerspunt Bernheze, De la Sallestraat 3 in Heesch, 0412-474851, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.vivaan.nl