Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

1359 medium 06 Entree wijkcentrumZorgparticipatie HDL opent op 4 november a.s. een dagbesteding voor senioren in de KBO ruimte van Cultureel Centrum Bernrode.

Yolanda Verstegen, teammanager Ondersteuning Thuis Heeswijk bij Laverhof: “De dagbesteding is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. We bieden voor een groep van zes tot twaalf personen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en organiseren diverse activiteiten. Tevens worden de mantelzorgers, in een tijd waar mensen steeds langer zelfstandig blijven wonen, hiermee ontlast.”

De organisatie van de gezellige en actieve middag ligt in handen van een professional van Laverhof die daarbij geholpen wordt door vrijwilligers. Door financiële ondersteuning van de gemeente Bernheze is de eigen bijdrage per deelnemer slechts € 2,00 per keer.

De dagbesteding is een initiatief van de Zorgparticipatie HDL. Dit is een samenwerkingsverband tussen Vivaan, Zonnebloem, Lichtpunt, KBO’s, St. CC Servaes,  Ontmoetingstuin, Laverhof en gemeente Bernheze. 

Heeft u belangstelling voor de dagbesteding, dan kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau van Laverhof, tel. (0413) 29 81 13. Zij kunnen u verder informeren.