Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

thumb LaverhofLaverhof geeft een informatiebijeenkomst in De Stuik in Vorstenbosch op 26 november a.s. van 10.00 tot 11.30 uur met als onderwerp ‘Wonen en zorg: nu en in de toekomst!’ In Nederland staat ‘de zorg’ hoog op de politieke agenda: er moet meer gedaan worden met minder mensen, de overheid trekt zich meer terug en de gemeenten krijgen meer taken om samen met de burgers een compleet pakket aan voorzieningen te realiseren.

De transitie AWBZ naar WMO, scheiden van wonen en zorg en de participatiemaatschappij zijn onderwerpen die deze middag aan de orde komen.

In een presentatie zal Dominique den Brok, directeur cluster Behandeling, Revalidatie en Ondersteuning Thuis van Laverhof, uitleg geven over de komende veranderingen en wat dit gaat betekenen voor de burger en zijn omgeving.

Riny Verstraten, consulent bij het cliëntservicebureau van Laverhof, vertelt over de diverse soorten zorgaanvragen. Wat is er nodig om in aanmerking te komen voor bijvoorbeeld wonen in een instelling en wat kunt u doen als u thuiszorg nodig heeft?

Yolanda Verstegen, teammanager Ondersteuning Thuis Heeswijk en cliëntservicebureau, gaat in op hoe Laverhof op de nieuwe situatie inspeelt en wat zij belangrijk vindt bij de ondersteuning van burgers.

Na elke presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor persoonlijke vragen of het maken van een afspraak, kunt u na afloop terecht bij de consulent van het cliëntservicebureau.  

U bent van harte welkom!          

 

Informatie over organisatie

Laverhof bestaat uit de locaties Cunera/De Bongerd in Heeswijk en Mgr. Bekkershuis en St. Barbara in Schijndel. Daarnaast biedt Laverhof behandeling, revalidatie en ondersteuning thuis.