Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

KVOOp vrijdag 14 november 2014 heeft de vereniging KVO Heeswijk haar laatste activiteit afgesloten met een gezellige avond. Het thema van deze avond was de spelshow ‘Ik Hou van Holland’ die door Adco van Oss op een gezellige manier gepresenteerd werd.

De KVO afscheidsavond was druk bezocht en er hing een gezellige sfeer met de achtergrond dat de vereniging met dezelfde leden doorgaat in een nieuwe vereniging ‘Vrouwen samen Actief’. De KVO had de keuze om zelfstandig verder te gaan of zich aan te sluiten bij een overkoepelend orgaan ‘Vrouwen van Nu’.

Tijdens deze avond ontvingen de bestuursleden een zilveren speld van de KVO Tilburg. Het kleinkind van de voorzitster bedankte ook allen met een mooi bloementje voor hun inzet al die 77 jaren dat de KVO in Heeswijk bestaan heeft.

Graag willen wij bij deze iedereen die in al die jaren haar steentje bijgedragen heeft in de KVO, inclusief alle sponsoren en begunstigers hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Wij hopen dat we ook in de toekomst op deze steun mogen rekenen. We gaan nu zelfstandig verder onder de naam ‘Vrouwen Samen Actief’.

Jong of oud iedereen uit de regio kan zich aansluiten bij deze nieuwe vereniging. We hebben tal van activiteiten het hele jaar door voor ieder wat wils. Heeft u interesse meld u zich dan aan bij het secretariaat: Joke Schakenraad, Tel.0413-21 23 63 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.