Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

LaverhofLaverhof is geselecteerd voor deelname aan het programma ‘Waardigheid en Trots (W&T), liefdevolle zorg voor onze ouderen’ van staatssecretaris Van Rijn van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Peter Beijers, raad van bestuur van Laverhof: “Het gaat om een vernieuwingsprogramma, waarin ambitieuze verpleeghuizen worden uitgedaagd om de best mogelijke kwaliteit van zorg te leveren en als voorbeeld te dienen voor de rest van de sector. Die uitdaging gaat Laverhof graag aan!”

Concreet betekent deelname aan het programma dat Laverhof meer regelruimte krijgt om de zorg op een andere manier te organiseren, zo lang de zorg maar aansluit bij wat de cliënt wil en nodig heeft. Peter Beijers: “Wij denken met mensen mee, zodat zij zelf keuzes kunnen maken en oplossingen kunnen bedenken. Dat het ministerie van VWS onze manier van werken wil ondersteunen zie ik als een bevestiging dat we goed bezig zijn. Ik ben trots op Laverhof!”

 

Informatie over organisatie

Laverhof bestaat uit de locaties Cunera/De Bongerd in Heeswijk en Mgr. Bekkershuis en St. Barbara in Schijndel. Daarnaast biedt Laverhof behandeling, revalidatie en ondersteuning thuis.

Laverhof richt zich op de ondersteuning van ouderen uit de regio’s Heeswijk en Schijndel en de zorg voor religieuzen, behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zus-ters van J.M.J. en de Zusters van Liefde van Schijndel.

Voor meer informatie, kijk op www.laverhof.nl .