Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logo-steunpuntbernheze.gifEén keer per maand of één keer per twee maanden verschijnt het programmakrantje van de BoodschappenPlusBus. Aan de hand van dat krantje kunnen ouderen zich aanmelden om boodschappen te gaan doen of om mee te gaan met een uitstapje. Als vrijwilliger zoek je voor ouderen leuke en betaalbare uitstapjes/dagtochtjes en verwerkt deze gegevens in het krantje. Gevoel voor de wensen en beperkingen van ouderen en vlot overweg kunnen met internet en tekstverwerken is noodzakelijk om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. 

Organisatie:

Welzijn Ouderen, een dienst binnen Stichting Vivaan, Centrum voor Participatie, helpt ouderen bij het regelen van zaken. Zij geeft advies, informatie en ondersteuning waar nodig is. Ook behartigt zij de belangen van ouderen in allerlei overlegplatforms en samenwerkingsverbanden.
Een van de diensten die worden aangeboden aan ouderen is de BoodschappenPlusBus. Met deze bus kunnen ouderen een uitstapje of dagtochtje maken. 

Voor meer informatie of voor aanmelding kijk op www.steunpuntbernheze.nl (bij de vacatures) of bel naar het Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze 0412 – 47 48 51.