Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernezorg_160807_1De Cliëntenraad van BerneZorg heeft versterking gekregen van vier nieuwe leden. Eén van de nieuwe leden wordt tevens de nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad BerneZorg.
 

De heer Gerard Barten, tijdelijk voorzitter van de Cliëntenraad: ‘De Cliëntenraad vertegenwoordigt alle bewoners en cliënten van BerneZorg. Maar wij merken als Cliëntenraad dat het steeds moeilijker wordt voor onze cliënten om dit soort werk te doen. Onze cliënten worden steeds ouder en hebben vaak al veel zorg nodig als zij hier komen wonen. Meepraten over het beleid en beoordelen of de belangen van de cliënten voldoende worden meegewogen is dikwijls al te moeilijk. Wij zijn dus heel blij met deze versterkingen!’

 

De nieuwe leden hebben op een of andere manier allemaal een band met BerneZorg. De moeder van mevrouw Nelly van de Spank woont in De Bongerd. Mevrouw Henny Heerkens heeft in het verleden zorg gehad van BerneZorg Thuis, werkt als vrijwilliger bij BerneZorg en leest voor aan bewoners van De Bongerd. De heer Wim van Brederode werkt als vrijwilliger bij BerneZorg sinds het verblijf van zijn zus in Cunera.

Mevrouw Thea Snelders wordt de nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad. Zij werkte voor haar prepensioen bij een woningbouwvereniging in Den Bosch en was daar voorzitter van de Ondernemingsraad. Haar man werkt als vrijwilliger bij BerneZorg en maakte haar attent op de vacature.

 

BerneZorg wenst de nieuwe leden van de Cliëntenraad veel succes!

 

 

Informatie over organisatie

BerneZorg bestaat uit de locaties Cunera (96 plaatsen) en De Bongerd (125 plaatsen) in Heeswijk. Daarnaast biedt BerneZorg Thuis verpleging, verzorging en hulp bij het huishouden bij cliënten aan huis.

 

BerneZorg richt zich in grote mate op de zorg voor ouderen uit de regio (Heeswijk, Dinther, Loosbroek, Middelrode, Vinkel, Vorstenbosch en omgeving) en de zorg voor religieuzen, hoofdzakelijk behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J..

 

www.bernezorg.nl

Op deze website kan meer informatie gevonden worden over BerneZorg.