Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernezorgWoensdagmiddag 18 mei jl. waren alle medewerkers en vrijwilligers van BerneZorg uitgenodigd voor een braderie op het terrein van locatie Cunera/De Bongerd. In het zonnetje en onder muzikale begeleiding genoten volwassenen en kinderen van de activiteiten die georganiseerd waren door de feestcommissie.  

Bestuurder Hans van de Wiel: “Ieder jaar besteedt BerneZorg aandacht aan de Dag van de Zorg. Die wordt op 12 mei gevierd, de geboortedag van Florence Nightingale, een Britse verpleegkundige die aan de basis heeft gestaan van de moderne verpleegkunde. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg. Dus ook voor onze medewerkers!”

 “En het jaar 2011 staat in het teken van het Europees jaar van het vrijwilligers-werk”, vult Karin van Kraaij, consulent vrijwilligers van BerneZorg aan. “Daarom zetten we vandaag zowel medewerkers als vrijwilligers in het zonnetje!”

Ondernemers uit Heeswijk-Dinther hadden binnen en buiten hun waren uitgestald. Bezoekers betaalden hun aankopen met de waardebonnen die BerneZorg had verstrekt. Ieder uur bepaalde het Rad van Avontuur op welke lootjes de prijzen waren gevallen, onder deskundige leiding van de heer Gerard Barten. En door mee te doen aan de spelletjes konden bezoekers punten verdienen voor hun afdeling en de BerneZorg beker in de wacht slepen.

“De winnaar is nog niet bekend, maar we kunnen nu al stellen dat de middag heel geslaagd is geweest!”, aldus Karin. “Graag wil ik alle sponsoren bedanken voor hun bijdragen!”