Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernezorgDe eerste kerstsfeer van dit jaar kon 8 december worden geproefd in Cunera/De Bongerd op de kerstmarkt. Onder de begeleiding van kerstliedjes, gezongen en gespeeld door medewerkers van BerneZorg, konden er bij de kramen kerstartikelen worden gekeurd, geproefd en gekocht. Ook de keuken van BerneZorg werd druk bezocht.

 

‘Meestal mag je hier niet komen, dus deze kans wilde ik niet voorbij laten gaan’, aldus een bezoeker. ‘We zijn dit jaar overgestapt naar een nieuwe manier van koken en maaltijden aanbieden. De kerstmarkt leek ons een mooie gelegenheid om mensen van buiten daar ook kennis mee te laten maken,’ aldus Angelien Kerkhof, mede-verantwoordelijk voor de horeca faciliteiten van BerneZorg. En met succes!

Op zijn eigen onnavolgbare wijze verlootte Gerard Barten de artikelen die door de standhouders ter beschikking waren gesteld. Die waren ook zeer te spreken over de kerstmarkt: ‘Leuk dat er niet alleen bewoners van BerneZorg zijn gekomen, maar ook familie en mensen hier uit de buurt. Soms was het echt file lopen!’

 

Ingezonden door BerneZorg