Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

imagesCAJKVKP5Maar liefst vijf vrijwilligers van BerneZorg zijn onderscheiden met een lintje en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Paula Luijkx-Terlingen zet zich al vele jaren in als vrijwilliger bij BerneZorg. Toon de Mol is bestuurslid van de Stichting Vrienden van BerneZorg en loopt regelmatig mee met de wandelgroep voor bewoners. Betsie van den Broek verzorgt sinds 2008 de liederentafel en de bingo bij BerneZorg. Gerry van Lith werkt sinds 2003 als vrijwilliger bij BerneZorg.

Op 18 april ontving Sjan Van Zoggel al haar lintje, samen met haar echtgenoot, tijdens het koperen jubileum van Stichting PEP-projecten Bernheze. Sjan is sinds 1998 vrijwilliger bij BerneZorg en organiseert uitstapjes voor dementerende ouderen.

Hans van de Wiel, raad van bestuur BerneZorg: “Ik wil onze vrijwilligers, namens de BerneZorg-gemeenschap, van harte feliciteren met deze Koninklijke onderscheidingen. Terecht en echt verdiend voor hun actieve inzet, in het bijzonder voor de bewoners van BerneZorg!”

 

 

 

Informatie over organisatie

BerneZorg bestaat uit de locaties Cunera (96 plaatsen) en De Bongerd (125 plaatsen) in Heeswijk. Daarnaast biedt BerneZorg Thuis verpleging, verzorging en hulp bij het huishouden bij cliënten aan huis.

 

BerneZorg richt zich in grote mate op de zorg voor ouderen uit de regio (Heeswijk, Dinther, Loosbroek, Middelrode, Vinkel, Vorstenbosch en omgeving) en de zorg voor religieuzen, hoofdzakelijk behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J..

 

www.bernezorg.nl

Op deze website kan meer informatie gevonden worden over BerneZorg.