Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

vivaan Het maandelijkse Onderonsje in cultureel centrum Bernrode in Heeswijk staat op dinsdag 8 mei in het teken van de lente. Natuurliefhebber Rini Kersten komt van 14.00 tot 15.30 uur interessante verhalen vertellen over de ontluikende natuur. Over planten die uitbotten en dieren die na de winterse rustperiode gaan nestelen. Kerstens was biologieleraar en weet dus veel bijzonderheden over de schijnbaar gewone dingen. Bovendien is hij een begenadigd verteller, die over talloze onderwerpen prachtige verhalen weet op te dissen. Bezoekers van ’t Onderonsje krijgen volop de gelegenheid om mee te praten. De toegang is gratis.

Vrijwilligerspunt Bernheze
Het vrijwilligerspunt zoekt een:

FOTOGRAAF STICHTING VIVAAN OUDERENWERK BERNHEZE

Waar?
Het ouderenwerk van Stichting Vivaan, Centrum voor Participatie, helpt ouderen bij het regelen van zaken. Zij geeft advies, informatie en ondersteuning waar het nodig is. Ook behartigt zij de belangen van ouderen in allerlei overlegplatforms en samenwerkingsverbanden.

Hoe?
Je brengt door middel van het maken van leuke foto’s alle activiteiten en diensten in beeld van het ouderenwerk.

Voor wie?
Een enthousiaste vrijwilliger die interesse heeft in fotograferen en die leuke foto’s kan maken. Vind je het leuk om met ouderen te werken reageer dan op deze vacature.

Wanneer?
Werkzaamheden kunnen de hele week plaatsvinden en worden in overleg bepaald.

Meer informatie?
U kunt contact opnemen met Ank Meertens van het Vrijwilligerspunt Bernheze, De la Sallestraat 3 in Heesch, 0412-474851, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.vivaan.nl