Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

 

130703 Ivonne_de_VrindDirecteur Ivonne de Vrind gaat in het nieuwe schooljaar basisschool Mozaïek verlaten. Zij heeft een baan aanvaard als stafdirecteur bij Stichting Leijestroom, een schoolbestuur voor Vught en omgeving. Voor het onderwijs in HaDee een aderlating. De Vrind stond aan de wieg van een inhoudelijke verandering op de Heeswijkse basisschool.

"Ivonne heeft de afgelopen zeven jaar met veel enthousiasme gewerkt aan de ontwikkeling van het onderwijs op Het Mozaïek. De positieve waardering van de kinderen en u als ouders voor de ontwikkelingen op Het Mozaïek is een compliment voor haar en het hele team", schrijft algemeen directeur Gerard van Bergen aan de ouders van het Mozaïek. "We zijn Ivonne dankbaar voor haar inzet, betrokkenheid en ondernemerschap".

Het vertrek van Ivonne de Vrind krijgt snel vorm. Al op 1 september a.s. zal zij starten in Vught. "De wijze, waarop wij voor Ivonne een passend afscheid gaan organiseren, zal in overleg met Ivonne en het team vorm  krijgen. De procedure die moet leiden tot de invulling van de nu ontstane vacature zal in samenwerking met het team en de medezeggenschapsraad worden vastgesteld."

Zo spoedig mogelijk na de zomervakantie, die op 9 augustus afloopt, volgt er meer informatie.

Tekst: Lambert van der Ven.