Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

IMG 1287De basisscholen De Bolderik, Het Mozaïek en ’t Palet nodigen alle opvoeders uit voor een gezamenlijke bijeenkomst rondom ‘opvoeden’. De avond wordt gehouden op donderdag
16 januari
. Gastspreker dan is dhr. Peter de Vries. Hij heeft meerdere boeken over ouderbetrokkenheid geschreven.

Voor de vierde keer organiseren de drie scholen in Heeswijk Dinther een gezamenlijke avond voor ouders en leerkrachten. Op 16 januari worden ook de medewerkers van de Peuterspeelzaal, Kinderopvang en Buitenschoolse Opvang uitgenodigd.

Hoe organiseer je als school een goede samenwerking met ouders? Er gaan vaak dingen goed en er kunnen zaken beter. Wanneer spreek je van een goede ouderbetrokkenheid, een goede samenwerking met ouders? Hoe pak je dat aan? Peter de Vries vertelt deze avond over een aanpak waarbij ouders en school op zo’n manier samenwerken waardoor het kind, de leerling, optimaal kan leren op school.

Beter presteren op school dankzij een goede samenwerking tussen ouders en school, ieder kind heeft er recht op.

Vanaf 19.30 uur kunt u inlopen voor een kop koffie. De avond begint om 20.00 uur in de grote zaal van gymnasium Bernrode aan de Zijlstraat in Heeswijk en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Het belooft een inspirerende avond te worden met ruimte voor ontmoeting en met elkaar in gesprek gaan. Opvoeders mogen dit niet missen!