Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

140202 Bernrodemusical1Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari staan de leerlingen van Stichting Bernrode Musical weer op de planken van Theater De Blauwe Kei te Veghel. Nadat de uitvoering van De Drie Musketiers vorig jaar meer dan 1100 bezoekers wist te trekken, wordt dit jaar alles uit de kast getrokken om Love Me Tender tot een groot succes te brengen, met een spetterende première op Valentijnsdag.

In Love Me Tender staat het verhaal van de macho Chad centraal, die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Gewapend met zijn muzikaliteit en met een scherp oog voor het vrouwelijk schoon, weet Chad het dorp binnen no time op zijn kop te zetten. Ook het leven van Natalie krijgt in één klap een totaal andere wending: ze valt als een blok voor Chad en verkleedt zich als een man om dichterbij hem te komen, maar of dat nou zo’n slimme keuze is…

Al sinds maart vorig jaar zijn een groep van ongeveer 50 leerlingen van Gymnasium Bernrode hard aan het werk om elke scène vol overtuiging te spelen en de dansen strak de bühne op te krijgen. Zoals elk jaar wordt alles door de leerlingen zelf gedaan: van kleding tot het decor en van regie tot productieleiding, nergens komt er een leerkracht aan te pas.

Swing mee met de grootste hits van Elvis Presley en geniet van de voorstelling waar een enthousiaste en talentvolle groep studenten wederom enorm hard aan heeft gewerkt!  Kaarten zijn €10,- en te koop via www.blauwekei.nl. Van elk verkocht kaartje gaat een deel naar KiKa (Kinderen Kankervrij) en tevens zal de gehele opbrengst van de garderobe ten goede komen aan dit goede doel.

140202 Bernrodemusical2  140202 Bernrodemusical3