20140504team docenten_BernrodeEen heerlijk zonnetje en een prachtig groene  grasmat vormden de ideale omstandigheden voor een heerlijk pot voetbal tussen het docententeam en klas 3 o.l.v. Luuk.

En jawel, met supporters deze keer:

welgeteld twee supporters voor het team van de leerlingen, Diede en Cindy die gelukkig hun vuurwerkbommen thuis hadden gelaten.

De leerlingen begonnen heel goed aan de wedstrijd en kwamen snel op een 1-0 voorsprong. En hoewel de leraren heel veel kansen uitspeelden, wisten zij deze door goed keeperswerk van Tim niet te benutten. En met een scherpe counter scoorden de leerlingen net voor rust 2-0.

Na de rust hetzelfde beeld: veel kansen voor de leraren, maar de ballen vlogen aan alle kanten langs en over de goal. En de leerlingen loerden met Bouke en Grard op de counter en raakten zelfs de paal! Uiteindelijk scoorde Sporken na weer een mooie aanval, vervolgens werden weer vakkundig door verdediger Manders enkele mooie kansen om zeep geholpen. De verdediging van de leerlingen o.l.v. Luuk en Sjouk hield stand. Ook van den Akker had zijn vizier niet op scherp staan. Toen een penalty door een handsbal (bedankt, Bouke): keeper van Roij stak zelfbewust het veld over, schoot evenwel tegen de keeper maar tikte in tweede instantie de bal onder de keeper door: 2-2. Toen was de ban gebroken en raakte met name mentor Sporken tegen zijn klas op dreef en joeg elke bal in het net. Eindstand 5-2.