Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

141221 Legaly_blondOp vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 staan de leerlingen van Stichting Bernrode Musical weer op de planken in Theater De Blauwe Kei te Veghel. Vorig jaar wist de swingende musical Love Me Tender het succes van voorgaande musicals te evenaren en trok de voorstelling drie dagen lang volle zalen. Dit jaar hopen wij u weer een leuke avond of middag te kunnen bezorgen met onze achtste productie: Legally Blonde. Kaarten zijn vanaf nu te reserveren.

De musical vertelt het verhaal van Elle Woods, een gefortuneerde tiener die in haar “senior year” van de middelbare school zit. Ze is dolgelukkig met haar vriendje Warner Huntingon III, maar de relatie loopt stuk omdat hij zich verder wil ontwikkelen en niet in een middelbare schoolliefde wil blijven hangen. Elle doet er alles aan om Warners hart te heroveren en om aan zijn verwachtingen te voldoen schrijft ze zich, net als Warner, in voor een studie rechten op “Harvard Law School”. Ze komt hier in aanraking met nieuwe en soms vervelende situaties, maar ze wordt te allen tijden gesteund door haar zusters van “Delta Nu”, haar vriendinnen.

Uiteindelijk ontdekt Elle dat ze veel meer is dan alleen een “dom blondje”, nu is de vraag of Warner dit ook op tijd in zal zien…

Ook dit jaar is er weer veel energie gestoken in de productie van de musical. Al sinds maart vorig jaar is een groep van ongeveer 55 leerlingen van Gymnasium Bernrode hard aan het werk om ook dit jaar weer een fantastische musical op de bühne te krijgen. Zoals elk jaar wordt alles door de leerlingen zelf gedaan, tot het leiden van de productie en het financiële aspect aan toe en dat maakt de Stichting Bernrode Musical zo bijzonder.

Laat je meeslepen in dit komische verhaal over een “dom blondje” en haar strijd om haar geliefde voor zich terug te winnen en geniet van de voorstelling waar een enthousiaste en talentvolle groep leerlingen wederom hard aan heeft gewerkt! Kaarten zijn voor €10,- te koop via www.blauwekei.nl. Van elk verkocht kaartje gaat een deel naar Make-A-Wish Nederland en daarnaast zal de volledige opbrengst van de garderobe worden geschonken aan dit goede doel. Tevens zijn vooraf en achteraf aan de voorstelling mogelijkheden om een donatie te doen.

Zie www.stichtingbernrodemusical.nl voor meer informatie.