Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

BolderikNieuwe website basisschool De Bolderik in de lucht! Trots op samenwerking tussen ouders en leerkrachten.Op woensdag 21 januari vierden de kinderen en leerkrachten van De Bolderik gezamenlijk

dat de nieuwe website www.obsdebolderik.nl  live ging. De website werd officieel geopend door de jongste en de oudste leerling. De feestelijke viering is een mooie afsluiting van een intensieve samenwerking tussen ouders, leerkrachten en leerlingen.

Samenwerken en samen vieren Dat samenwerken en samen vieren belangrijk is bij De Bolderik blijkt wel uit deze co-productie. Toinja van Daal, ouder uit de werkgroep: “Om scherp te formulieren waar de school voor staat gingen we in gesprek met de kinderen, ouders en leerkrachten. Samengevat kwam daar uit voort: ‘Op De Bolderik leert je met je hoofd, je hart en je handen. Je ontdekt en beleeft in én om de school’. En dat is precies wat we via de nieuwe website uitdragen.”

Joke Schopping, directrice, vult aan: “Op de nieuwe website staat een inspirerend filmpje dat deze kern in drie minuten krachtig weergeeft. De kinderen vinden het super om zichzelf in die film terug te zien. Ook ouders reageren heel positief. De nieuwe website is het resultaat van een mooie samenwerking waar we heel trots op zijn! Komende weken zorgen we ervoor dat ook onze andere communicatie-uitingen deze heldere boodschap bevatten en in de nieuwe, frisse uitstraling worden gegoten” Bezoek www.obsdebolderik.nl en ervaar het zelf!

Met Youtube-filmpje:  https://www.youtube.com/watch?v=543Qv2BSzxc