Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Winnende foto_TijnTijdens de weekopening op maandagochtend 9 februari was het groot feest op basisschool De Bolderik in Heeswijk-Dinther. Tijn Sonder uit groep 2 werd door de kinderraad als winnaar van de ‘selfie-actie’ uitgeroepen. Zijn foto was de grappigste en meest originele van alle vijftig inzendingen. Daarom mag hij met een vriendje naar de bioscoop.

Selfie-actie
De selfie-actie is de afsluiting van een feestelijke campagne rondom de lancering van de nieuwe website www.obsdebolderik.nl . Deze ging op woensdag 21 januari live. En om dat te vieren kregen alle leerlingen een poster mee met als uitdagende opdracht ‘hang de poster op een opvallende plek en maak er een leuke foto of selfie van met jou zelf erbij’.

Tijdens de weekopening werd een filmpje vertoond met daarin alle ingestuurde selfies. Daarna werd er met z’n allen van 10 teruggeteld naar 1 en toen kwam de winnende selfie tevoorschijn. Winnaar Tijn was in de wolken en moet nog even nadenken welk vriendje hij meeneemt naar de film.

Samenwerken en samen vieren
Dat samenwerken en samen vieren is belangrijk is bij De Bolderik blijkt ook nu tijdens de weekopening. Joke Schopping, directrice, vult aan: ‘Op De Bolderik leer je met je hoofd, je hart en je handen. Je ontdekt en beleeft in én om de school. Op onze nieuwe website staat nu ook het filmpje met alle inzendingen én natuurlijk de winnende selfie. De selfies laten zien dat de kinderen trots zijn op hun school’!