Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Bart v d Zanden ontvangt mooie cheque van Robin Jansen CoopOp donderdag 18 juni werd de kinderklankbordgroep van basisschool 't Palet in de pauze verrast met een bezoek van de COOP. De supermarktmanager van de COOP, de heer Robin Jansen, kwam naar de school om een mooi bedrag te overhandigen van de Doekoe actie.

Alle scholen waren aangeschreven door de COOP, die in samenwerking met de Johan Cruijff Foundation deze actie organiseerde. Door deze actie kon men sparen voor spelmateriaal op de speelplaats. Ouders van 't Palet hadden voor veel munten gezorgd en dat werd een mooi bedrag voor 't Palet. De heer Jansen wist ons te vertellen dat we een bedrag van € 403,69 mogen gaan besteden aan spelmateriaal voor op de speelplaats.

De kinderen van de kinderklankbordgroep kwamen meteen met een aantal voorstellen. Randy Langens uit groep 7A:"ik denk dat het goed is om een ballenvanger te kopen zodat de ballen niet meer zo snel over het hek gaan."

Zo zullen er nog meer voorstellen worden besproken, de kinderen van 't Palet krijgen in ieder geval weer extra spelmateriaal met dank aan de COOP en de Johan Cruijff Foundation.