Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

bernrsk.jpgZaterdag 1 maart zijn we met 16 teams naar Beuningen geweest voor de voorronden van de badmintonkampioenschappen. Het begon al direct spannend, na een half uur rijden verloor de bus een noodluik en moesten we onze tocht vervolgen in een cabriobus.

Een badmintonteam bestaat uit 2 jongens en 2 meisjes, ingedeeld in de categorieën  jong, midden of oud. Binnen elke categorie bestaat nog een indeling in: lid of ooit lid van een badmintonclub geweest en nooit lid van een badmintonclub geweest.

De indeling in zes klassen maakt deze dag ook zo leuk. Op elk niveau ontmoet men tegenstanders van gelijk sterkte. Per categorie mogen, op vrijdag 31 mei,  een of twee finalisten naar de nationale scholenkampioenschappen in Amsterdam, de z.g. Mission Olympic. Vier teams van onze school hebben deze prestatie behaald, t.w 2 teams jong recreatie, 1 team midden recreatie en een team oud competitie.


Kortom een leuke en sportieve dag waar we volgend jaar zeker weer aan meedoen.

Op 16 april a.s. doen we, met een meisjes en een jongensteam,  mee aan de voorronden voor het softbal in Veldhoven. Ook daar kan plaatsing in de Mission Olympic behaald worden.


(auteur: Leo van Rooij)


The School Final

The School Final is dé Olympische sportdag voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar. Tijdens dit evenement nemen verschillende scholen uit heel Nederland het tegen elkaar op in spannende finales. Alleen scholen die aan de scholencompetitie meedoen, kunnen deelnemen aan de finale. De inschrijving voor 2008 is inmiddels gesloten. De voorronden komen eraan. Heeft jouw school zich nog niet ingeschreven? Jammer maar helaas. Zorg ervoor dat je de docenten LO enthousiast krijgt om zich op tijd aan te melden voor 2009! Zodat ook jullie kans maken om deel te nemen tijdens The School Final in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
 
De sporten
Tijdens The School Finals nemen scholen het in verschillende sporten tegen elkaar op. Mission Olympic heeft ze alvast voor jullie op een rijtje gezet:
Atletiek
Badminton
Basketbal
Golf
Handbal
Korfbal
Softbal
Unihockey
Veldhockey
Veldloop
Veldvoetbal
Volleybal
Watersport
Zwemmen