Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

4_bernrode.jpgNa het overweldigende succes van 'Wie van de Drie?!' van vorig jaar, speelt Stichting Bernrode Musical dit weekend 'The Wiz', het bekende verhaal van The Wizard of Oz. Er zijn drie voorstellingen gepland op 31 mei en 1 juni in De Blauwe Kei in Vegehel.
De musical gaat over Dorothy, een dromerig meisje dat bij haar oom en tante in Kansas woont. Ze wordt op een dag meegenomen door een storm. Als ze weer wakker wordt, merkt ze dat ze terecht is gekomen in het land van Oz, maar hoe moet ze nu naar huis? Ze komt erachter dat ze naar The Wiz moet, een man met bijzondere gaven, die Dorothy vast naar Kansas kan brengen. Onderweg ontmoet Dorothy de Vogelverschrikker zonder hersens, de Blikken Vrouw zonder gevoel en de Leeuw zonder moed. Met zijn vieren gaan ze naar Smaragdstad, waar The Wiz woont. Onderweg leren ze vriendschap, maar vooral zichzelf kennen.

Al het uitvoerende en organiserende werk is gedaan door zes leerlingen van Gymnasium Bernrode, van de organisatie, tot aan de kleding, decors etc. Er doen zo'n 35 leerlingen mee als spelers. Aanstaande zaterdag (20.15) en zondag (14.30 en 20.15) wordt de musical opgevoerd in theater De Blauwe Kei te Veghel. Kaartjes kosten € 7,50 en zijn nog verkrijgbaar via www.blauwekei.nl

-----------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels Dijkhoff, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., leerling van Bernrode en mede-organisator van de musical.