Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

090118-opendag2009.jpgVandaag had Gymnasium Bernrode haar deuren geopend voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs en hun ouders om kennis te maken met de school in het kader van de te maken schoolkeuze. De school was sfeervol ingericht en veel Bernrode-leerlingen werkten mee om de dag tot een succes te maken. Het werd een drukbezochte middag.


Direct bij binnenkomst werd je uitgenodigd je jas op te hangen en vertelden leerlingen wat er allemaal te zien en te beleven was. Hierna waren er mogelijkheden om naar informatie te luisteren, in de aula werd je geïnformeerd over allerlei commissie en werd er aantal keren een stukje uit de musical Aïda opgevoerd.

In veel lokalen waren aantrekkelijke presentaties en was er ook op diverse plekken een prijsvraagje of een kwis, waar kinderen massaal aan meededen. In de gymzaal kon er gesport worden en natuurlijk was er tijd en ruimte voor een kopje koffie of wat lekkers te drinken.

Gymnasium Bernrode presenteerde zich niet alleen met haar mooie gebouw, maar ook een enthousiaste groep leraren en leerlingen die er goed in slaagden de prettige sfeer, maar ook de inzet voor een kwalitatief hoogstaand lesprogramma , op de bezoeker over te brengen.