Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

090122-lvdv-voorleesontbijt_20.jpgAfgelopen donderdag vond op openbare basisschool de Bolderik het voorleesontbijt plaats. De kinderen kwamen met lege maag, maar bepakt en bezakt met schaaltje, lepel en glas naar school. Het glas werd gevuld met sap, het schaaltje met yoghurt en daar mee konden de kinderen langs een (gesponsord) mueslibuffetje lopen. Voor iedereen zat er wel een lekker smaakje bij. Zie foto's

Iedere groep had een "gast-voorlezer" Er werd voorgelezen door ouders, 'n opa die ook nog eens zweminstructeur is, directieleden en ondersteunend personeel. Een gezellige start van de dag.

In groep 4 werd het boek "Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft" voorgelezen door opa/zweminstructeur Govert Juyn. Na afloop fluisterde Govert de leerkracht in, dat hij nog 'n dode mol in zijn auto had liggen.......Laten zien? Natuurlijk, want wanneer krijgen kinderen nu de kans om een mol met zijn grote graafpoten, zachte vel en spitse snuit van zo dicht bij te zien en aan te raken.....Een geweldige afsluiting van het voorleesontbijt. Govert bedankt! Wij hebben genoten van je verhaal en de mol!