Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

logopalet.jpgMaandag 16 maart start de verbouwing van ’t Palet. Er worden twee lokalen bijgebouwd om de groei van het aantal leerlingen op te kunnen vangen. Na de zomervakantie zullen de noodlokalen op de speelplaats weggehaald worden. Dan krijgen de groepen 8 weer een plaatsje in het gebouw.

Sinds gisteren zijn we op de hoogte van een aantal praktische zaken. We brengen u met dit schrijven zo spoedig mogelijk op de hoogte. We realiseren ons dat de verbouwing vraagt om een aantal aanpassingen. Het zal van iedereen geduld en aanpassingsvermogen vragen, zodat een en ander soepel kan verlopen. We hebben geprobeerd om de zaken zo goed mogelijk op te lossen.

Toegang school
Heilige Stokstraat(bij de Zaert):
De poort aan de kant van de Heilige Stokstraat zal tijdens de bouw worden afgesloten. Er wordt daar een nieuwe ingang gemaakt. Er is een pad gelegd achter de fietsenstalling, zodat de school van die kant wel bereikbaar blijft. De parkeerplaats kunt u blijven gebruiken. We hebben de aannemer gevraagd om het bouwverkeer voor en na schooltijd zoveel mogelijk stil te leggen om de veiligheid van de kinderen te waarborgen. De kinderen die met een fiets vanaf de Heilige Stokstraat komen, kunnen hun fiets op de vertrouwde plek in de fietsenstalling neer zetten. De fietsenstalling is via de achterkant te bereiken.

Steen en Stokstraat (bij de hockeyvelden):      
Aan de kant van de Steen en Stokstraat gebeurt voorlopig niets. Er is alleen een wijziging voor de kinderen die van die kant met de fiets komen. Deze kinderen stallen hun fiets op de plek waar nu de stepjes staan, onder het overkapte gedeelte.

Maandag zullen er voldoende mensen op de speelplaats zijn om u de weg te wijzen.

Ingang school
De ingang aan de kant van de bovenbouw wordt tijdens de bouw volledig afgesloten. Dat betekent dat alle kinderen van de school aan de kant van de onderbouw naar binnen moeten. Dat vraagt om ‘verkeersregels’:

Alle ouders, van onder- en bovenbouw wachten op hun kind achter het muurtje. Daardoor kunnen kinderen en leerkrachten goed overzicht houden.

Groep 1-2 en 3:
De kinderen van de groepen 1-2 en 3 maken mogen vanaf 8.30 en 13.00 uur naar binnen. Ze zorgen ervoor dat ze om 8.40 uur en 13.10 uur in de klas zijn.
Aan het einde van de ochtend en middag zal twee keer gezoemd worden. Bij de eerste zoemer, om 11.55 uur en 15.25 uur (en op woensdag om 12.25 uur) komen de kinderen naar buiten. De eindtijden van de schooldag blijven hetzelfde.

Groep 4 t/m 8:
De kinderen van de groepen 4 t/m 8 gaan bij de tweede zoemer naar binnen. De inloop vervalt tot de zomervakantie. Zij komen om 12.00 uur en 15.30 uur (en op woensdag om 12.30 uur) aan de kant van de onderbouw naar buiten.

Verhuizing
Groep 5b
De kinderen van groep 5b gaan verhuizen i.v.m. de overlast van de bouw. Zij zitten vanaf maandag 16 maart tot de zomervakantie in het lokaal van juffrouw Laura.

Groep 6a
De kinderen van groep 6a gaan verhuizen naar de personeelskamer. Zij blijven daar tot de zomervakantie.

Intern begeleiders
De intern begeleiders, juffrouw Tineke en juffrouw Marjo, zijn vanaf vandaag weer in hun eigen lokaal te vinden.

Personeelsruimte
Het personeel is in de pauzes te vinden in de nieuwe personeelskamer: het lokaal van juf Mieke en juf Anneke.

We zullen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de voortgang. Via de website en de Paletter wordt u geïnformeerd. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om ze op school te stellen.

Met vriendelijke groet,

Mary-Ann van Hoof