Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

090403-lvdv-musical_22.jpgKinderen van groep 6, 7 en 8 van basisschool de Bolderik speelden vanmiddag een musical "Op reis door vroeger". In sneltreinvaart kwamen mummies, Napoleon, Karel de Grote en de middeleeuwse ridders langs. De musical was de afsluiting van het kernconcept "Terug naar vroeger", waar kinderen op allerlei manieren zich verdiepten in vroeger tijden.

 

In de afgelopen kinderen hadden de kinderen uit de drie groepen, zich onder leiding van leerkracht William van Lith voorbereid op dit optreden. Bij de introductie stelde de leerkracht met nadruk dat de kinderen zelf heel veel lof verdienen, omdat zij zo vasthoudend de voorbereiding hadden gemaakt.

En het resultaat mocht er zijn. Een half uur durende musical met veel zang en spannende avonturen door de tijdmachine van professor Pieke. Een reis naar Napoleon, Karel de Grote, de Egyptische tijd met de mummies, de Romeinse tijd met ridders en de prehistorische tijd met skeletten van dino's. De groepen 5 tot en met 8 en de genodigde ouders genoten met volle teugen. Na afloop was er voor alle spelers een mooie tulp.